Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Listus egoistus som det kan kallas på latin

Publicerad 2013-02-14 07:12:36 i Allmänt,

När är du född?
1980, så jag är lite nöjd över att jag hann "uppleva" lite av åttiotalet. Ett årtionde som lite mobbat används till maskeradtema eftersom man tycker att det var så lustig klädkod då men jag tycker det verkar ha varit ganska go stämning. Solstollarna liksom, och killar hade fluffigt hår och uppkavlade kavajärmar.

 Vilken är din familj?
Till min närmsta familj räknar jag min man, min son, mamma och pappa och min lillebror. Men också mormor och morfar, farmor, mina föräldrars syskon och deras barn (vissa mer än andra kanske) och min mans systrar räknar jag som närstående eller vad man skall kalla det.

Vad gör dig lycklig?
Att se min unge lycklig. Mest av allt att se honom och min man tillsammans och höra hur min son skrattar. Men också en trevlig familjefrukost i solen på vår altan. Midsommar gör mig alltid lycklig.

Vilken är veckans bästa dag?
Lördag tror jag, för jag gillar att vara ledig. Eller kanske fredag eftersom man då vet att man kommer vara ledig snart. Fast måndagar är bra eftersom man då kan njuta av jobbet, som jag faktiskt gillar, då man har lite energi efter helgen.

Vad är din största svaghet?
Jag är inte superbra på att ta kritik, jag är inte speciellt bra på att säga ifrån i tid om något stör mig heller utan blir istället vansinnig efter  ett tag. Och jag hanterar trötthet/brist på sömn ytterst dåligt.

Vilka är dina starkaste sidor?

Jag är omtänksam och bra på att tala med människor one on one, mindre bra i grupp då jag kan bli lite tyst. Jag är bra på att se saker från många olika perspektiv. Jag är också en jävel på att planera och organisera (vill helst slippa själva genomförandet själv dock). Jag är också bra på att ta till mig kunskap.

Vad var det bästa som hände under 2012?
Att vi flyttade till vårt nya hus tror jag och allt det innebar. Hade en lång härlig sommar (trots solbristen) med utflykter med Nico och äta på altanen och pynta nya huset. Kändes som en nystart för hela den väldigt trötta familjen.


Vad arbetar du med?

Jag är skolkurator.

Vad var ditt senaste inköp?
Jag köper inte så mycket spännande så mina senaste 20 inköp, bortsett från mat och sådant, har nog alla varit kläder till Nico.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela