Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vilka är ni... tell me

Publicerad 2013-08-14 20:09:39 i Allmänt,

Alltså, jag har inte supermånga läsare vilket jag är ganska nöjd med och dessutom verkligen förstår med tanke på den extremt varierande kvaliteten på blogginlägg jag producerar.
Nu har jag dock upptäckt att jag har ungefär dubbelt så många läsare om dagen än vad jag hade för sisådär ett halvår sedan, vilket jag finner spännande då jag skriver riktigt usla inlägg nu för tiden.

Förr försökte jag i alla fall piffa till det med bilder, försökte vara lite politisk och analyserande ibland, försökte variera mina ämnen.... det senaste är det mer dagbok - och då jag gör ungefär samma sak varje dag så måste det vara begränsad spänningsfaktor :)
 
Så ni som faktiskt är godhjärtade nog att läsa min lilla blogg får väldigt gärna skriva i kommentarerna och berätta lite om er själva. Är så himla nyfiken. Ok, jag inser att majoriteten är folk jag känner men känns kul att veta ändå :)
 
Och vill ju inte göra er besvikna om ni undrat vad jag sysslat med sedan sist... så kan berätta att jag... flyttat bokhyllor (ok, flyttat böckerna... min man flyttade själva bokhyllorna), monterat en hylla till Nicos rum (ok, satt in saker i hyllan... min man monterade det mesta av den) och... well, låt oss säga så här.. blogginlägget hade blivit längre om jag hade berättat vad min man gjort istället för vad jag gjort.
 
Mår inte så bra idag...

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-08-14 22:09:10

Jag läser! Är så meckigt att kommentera via iPhone. Och så är jag lite lat också... 😳

Svar: Är likadan själv.. Läser din blogg men kommenterar typ aldrig :)
Knyttet

Postat av: Maria (från socionomklassen)

Publicerad 2013-08-15 23:19:50

Jag läser! Har hängt med sedan Nico var pytteliten...

Svar: Vad roligt att du läser :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela