Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jag tänka skriva något vettigt....

Publicerad 2013-08-01 19:21:44 i Allmänt,

.... men så blir det nog inte.
 
Har läst massor av intressanta blogginlägg det sista som jag hade velat tipsa om och skriva kommentarer kring men just nu är jag ganska slut. Fast har haft en väldigt trevlig dag så det är det värt. Dock är sonen i nuläget övertrött och det kommer bli ett mindre helvete att få honom att somna, det inser jag redan nu.
Just nu pendlar han mellan att skrika, smågråta, sparka omkring sig, fnissa hysteriskt, kasta saker på mig, spotta ut nappen och kräva att få tillbaka den, vråla efter kinderägg, vråla efter mormor och lite annat som han kan komma på allteftersom. Jag försöker ignorera så gott det går.
 
Var uppe ganska tidigt idag städade i huset och sedan fick jag lägga mig och vila ett tag. Runt lunch kom en gammal vän till Hampus, hans fru och deras två barn. Det äldsta barnet är två år äldre än Nico och det yngsta ett år yngre. Vi pratade, fikade och åt och hade väldigt trevligt. Nico var fullkomligt överlycklig och busade och skrattade. Så han var ganska trött redan då de åkte hem, vilket var runt middagstid.
 
Då åkte jag och Nico med mamma till torget och handlade och vart till affären. När vi kom hem åt han och sedan var det i stort sett dags för sängen.... men som sagt var, idag vill han inte alls. Själv är jag, också som sagt var, helt slut och vill bara lägga mig och sova men blir väl kvar härinne i minst en timme eller så.. MINST.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela