Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vill vara ute i solen

Publicerad 2013-04-06 14:19:58 i Allmänt,

Jag har en enorm längtan efter att vara ute i solen och dra ris och pyssla i trägården men tyvärr vill Nico inte vara ute så jag får vara inne med honom.
Han var dock ute med oss förut så jag kunde få lite gjort. Sedan kom hans älskade mormor och morfar vilket gjorde honom mycket lycklig och vi fick tacksamt lite hjälp. Hoppas nu att hans abstinens efter dem kan lugna sig något, och han skall dessutom få träffa dem imorgon med.
 
Han är ingen större utemänniska vår son. Han vill gärna ut och så, men högst en timme ungefär och sedan vill han in igen. Och under den timmen ute måste han göra olika saker hela tiden för annars tröttnar han. Att köra tallris fram och tillbaka till en stor hög roade honom inte alls (ja jag kan väl inte säga att det roar mig heller, men det måste göras).
 
Och för er som tänker.. men hallå skulle inte de till sci fi-mässan och shit idag så nej det blidde inte så. Eftersom Nico precis tillfrisknat från magsjukan och fortfarande är rätt seg och lättirriterad så kände vi att det var bäst att han fick vila upp sig lite, plus att vi har såå mycket att hinna klart med innan renoveringen av huset kan börja så vi var liksom tvugna att ta tag i detta nu och inte roa oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela