Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Våren kommer

Publicerad 2013-04-01 19:47:43 i Allmänt,

Dagen började med ett besök hos en vän och hennes dotter som är i Nicos ålder. Var mycket trevligt och var härligt att se Nico interagera och verkligen vilja samspela med någon annan. Han var riktigt glad och hade nog helst inte velat gå hem alls. Och att leka med kamratens pappa var minst lika roligt det.
Var första gången jag såg deras sommarstuga och det var verkligen fint. Fick faktiskt lite insperation inför vårt eget renoverande. Vill också ha den där ljusa, fräscha känslan (som alla andra just nu..hehe). Även om jag tycker det där mörka murriga som vi haft innan också är väldigt snyggt så blir man på bättre humör av det ljusa.
 
När vi kom hem var Nico trött. Tar tydligen på krafterna att ha kul. Efter lunch kom dock hans mormor och morfar förbi en stund så då blev det en del bus i trädgården.
Foto: Göran Hermanson
 

Direkt efter det skulle vi åka och handla, och i affären började jag märka av att hans ork inte var på topp. Var en hel del tårar innan vi lyckades ta oss därifrån. Resten av dagen var han ganska instabil och trött. Grät lätt och allt var jobbigt. Innan sängdags bröt han ihop helt när tänderna skulle borstas och bara var helt förstörd, för att sedan få ett hysteriskt fnitteranfall varefter han kröp in i sitt tält och tvärslocknade. Stackars liten. Det tar på kraftern med all sol och utelek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela