Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tatuering... för bröstvårtor

Publicerad 2013-04-20 19:06:09 i Allmänt,

Även om jag såklart själv inte alltid är helnöjd med allt med mitt utseende (vem är väl det?) så kan jag inte sluta förvånas över hur långt människor är villiga att gå för att uppnå det som de ser som perfektion, och vilka underliga saker de väljer att fokusera på.
På något sätt känns det som om individualitet och det faktum att vi faktiskt är unika och därmed ser olika ut är saker som inte går in i huvudet på människor, istället vill alla nå samma ideal och det finns tydligen en mall för varje kroppsdel, hur den "ska" se ut.
I USA (här med?) är tydligen det senaste tatuering av bröstvårtorna och då framför allt att de skall ha rätt färg. Jag hade inte en aning om att det ens fanns en "rätt" färg.
 
 
Det jag förundrades ,mest över var att de tog upp att det ofta är på pojkvännens önskemål som kvinnan gör detta. Vad är det för killar som har bröstvårtepreferenser som är så viktiga för honom att han kräver ingrepp för att korrigera det han anser vara en felaktig nyans? Är det vanligt med bröstvårtepreferenser över huvudtaget?
Och vad är det för tjejer som går med på detta?
Hade min man sagt att han ansåg att mina bröstvårtor hade fel färg så hade jag blivit skitsne och hade han dessutom haft mage att föreslå att jag skulle tatuera dem för att de skulle bli mer estetiskt tilltalande för honom så hade jag definitivt talat om för honom att det finns ett lättare sätt att åtgärda problemet - att han aldrig kommer få mina bröst igen.
 
Världen är sjuk.

Kommentarer

Postat av: Idun

Publicerad 2013-04-20 22:18:00

Va va va Vaaaaaaah?!
Borde inte detta göra jättejätteont? Jag tycker fan det gör apont att råka riva mig med nageln på bröstvårtan vem fan vågar tatuera dem?! Varför bryr sig någon ens om vilken färg en bröstvårta har, konstigaste grej jag någonsin hört om, och lix... Vad är det för djävla preferens att ha som snubbe liksom?! "Sorry sötnos du är snygg och så men dina bröstvårtor är för bleka, fix it" ba VAAH?!
Skulle bli så ställd om någon sa att mina bröstvårtor var för bleka. Ok, liksom.

Svar: Ja man kan undra hur många kvinnor som skulle komma på tanken att kommentera färgen på en killes intimare delar... och hur det skulle tas emot
Knyttet

Postat av: schmenus

Publicerad 2013-04-20 23:01:03

Eh....nej, alltså näe, jag bara NEJ...

Svar: Ja det är liksom den reaktionen man får... NEJ
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela