Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Livspusslet

Publicerad 2013-04-16 19:58:59 i Allmänt,

Är det fler än jag som känner att man absolut inte hinner med något alls på dagarna efter jobbet? Hur hinner andra med ett socialt liv? Fasar för den dagen Nico blir större och faktiskt vill ha fritidsaktiviteter efter skolan... Hur fan hinner man då?
 
Kom hem från jobbet i halvt medvetslöst tillstånd och ville helst bara ligga i soffan och bli helt medvetslös. Dock hade Nico varit ledsen och tänkte han skulle bli glad av lite besök hos mormor så tog honom i vagnen och kilade ner. Hade nog dock kunnat stanna hemma för han blev plötsligt megatrött och vägrade gå ur vagnen. Så medan jag pratade med mamma så låg han i vagnen i hallen och kollade filmklipp på min mobil.
Han vaknade till en stund senare när vi var utomhus och hälsade på morfar och morbror när de kom, och han fick Kinderägg (bortskämd av morföräldrarna jomen visst hehe) som han blev mycket nöjd över. Dock är han noga med var äggen skall öppnas så han tog med det hem.
 
När vi kom hem hade klockan redan hunnit bli halv sju, men han fick vara uppe lite senare än vanligt. Mat vägrade han äta så han såg på lite Lotta och pusslade med Hampus medan jag diskade. Nu sitter jag och försöker natta honom medan Hampus lagar mat åt oss. Efter maten skall jag bli medvetslös på riktigt. Just nu känns det som ett mirakel att jag håller mig på benen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela