Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgonterapi

Publicerad 2012-09-05 09:04:36 i Allmänt,

Jag är inte pigg. Nico var på supergott humör igår när jag kom hem eftersom jobbet och när jag runt 20 frågade om han skulle sova så tog han själv och samlade ihop nappar och snuttar för att gå och lägga sig. Då gjorde jag det osmarta draget att bestämma att han skulle få sova i en av sina nya pyjamaser, med fötter.
De som träffat Nico mycket vet att hn har en besatthet av att alltid gå och dra upp sina byxor eftersom de inte får nudda fötterna... så ni kan ju ana hysterin av ett par byxor som inte bara nuddar fötterna utan omsluter dem.
Han skrek och grät och var helt hysterisk. Först trodde jag att han skulle vänja sig efter en stund men var tillslut tvungen att ta av dem då han var helt svettig av all gråt. 
Kanske var det därför, kanske var det något annat, men när han väl somnade så sov han inte bra. Han vaknade om och om igen och var ledsen och fick sova stor del av natten inne hos oss. Nu på morgonen är han missnöjd och gråter för det mesta och inget är speciellt bra. 
 
Nu kör jag dock lite terapi och har satt på honom byxorna igen medan han ser en film han tycker om. Han verkar acceptera dem om man bortser från ett argt och frustrerat vrål en gång var femte minut. Han måste dock vänja sig för det kommer nog bli kallt i vinter och då måste han kunna ha varma pyjamaser på sig.
 
 
Nico poserar lite Zoolander-style
 
 

Iförd sin nya pyjamas
 

 
Morgonfrisyr :/ 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela