Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

MENSVÄRK

Publicerad 2012-09-10 08:35:23 i Allmänt,

Jag sitter på jobbet nu och måste därför hålla mig fast jag bara vill vråla ut JAG HAR SÅN JÄÄVLA MENSVÄRK samtidigt som jag dubbelvikt skulle falla ihop på golvet framför eleverna och meddela att jag skulle sälja min själv för en värktablett.
Tog fram två tabletter som jag skulle ta i morse men så var jag stressad och sen och glömde dem. Jävla skit.
 
Annars är det bra typ. Nico är lite små snuvig, som resten av oss, och pendlar mellan att vara glad och pigg och trött och ledsen. Go är han i alla fall.
Tycker mig märka att han han mer och mer använder ord, även om en del av orden är lite obegripliga.
Han har dock snappat upp när jag har skällt på katten tydligen, för i går kväll när jag låg bredvid honom när han skulle sova så tyckte han plötsligt att jag tog upp lite väl mycket plats så han började putta på mig och säga: "Gå bort! Gå bort!"
 
Imorse var han småseg och eftersom vi som sagt var lite sena så gick Hampus till jobbet samtidigt som oss. Så Nico såg honom hoppa in i sin bil och åka precis innan vi åkte med min bil. Detta förvirrade honom och han var först lite orolig när vi kom till dagis och undrade var pappa var. "Pappa bil.." sa han om och om igen. Men så fick han leka i rutschkanan och då blev allt så kul att han inte ens hade lust att säga hej då till mig.
 
Usch vad seg jag är... helgen liksom bara försvann i alla måsten. Nu skall det jobbas och pluggas och hegen kommer inledas med en begravning, så känns inte som en toppenvecka. Hoppas få bra besked angående husförsäljningen i alla fall. Lite flyt nu tack... det är på tiden tycker jag. 
 
Men nej jag skall inte klaga.. jag har världens bästa barn, man, mamma, pappa och bror. Jag bor där jag vill bo och har ett hus (två kan man nästan säga) och vi är verkligen inte fattiga om man jämför med världen i stort. Man skall se det man har och inte bara det man inte har. Fast en stor jävla trissvinst hade inte suttit fel, det får man ju säga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela