Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lycka är att komma hem

Publicerad 2012-09-03 21:30:03 i Allmänt,

Idag har jag jobbat och även påbörjat två universitetskurser, en i pedagogik och en om "unga, sex och internet". Inhandlade även en torktumlare.
 
På morgonen var jag dock nervös. Nico skulle lämnas tidigt på dagis för första gången. Var nervös eftersom jag var tvungen att väcka honom tidigt vilket sällan är poppis och för att lämningen skulle bli på morgonavdelningen där han varken känner barn eller personal.
Var dock ok att väcka honom. Matade honom med yougurt i sängen vilket han tyckte var mysigt. Han var dock lite gnällig när vi skulle ta på ytterkläder och gå men det gick snabbt över när han fick välja tröja själv.
När vi kom till dagiset visade det sig att jag oroat mig i onödan. han blev jätteglad över att få besöka en ny spännande avdelning och jag fick en kram och sedan vinkade han och sa hej då innan han började leka.
Kändes så himla skönt.
 
När jag kom hem efter lång arbetsdag så hade Hampus redan hämtat Nico och jag fick massor av pussar. Lycka. Han var så nöjd och glad så jag tror han hade haft det kul på dagis. 
En riktig busunge var han också som ni kan se på bilderna nedan :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-09-03 21:55:57

Snacka om glimten i ögat:) Mycket bus där;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela