Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Där försvann den lördagen

Publicerad 2012-09-08 23:42:56 i Allmänt,

Helgerna går sorgligt fort. Denna dagen liksom bara försvann. Hampus mådde jättedåligt och låg nästan hela dagen. Jag hade massa plugg att göra så sysslade mest med det, blev klar med den tio sidor långa uppsatsen som jag började med i går kväll och kunde lämna in den nyss med en timmes marginal.
Nico har fått roa sig själv en hel del. Han har pysslat med sina "pluppar", gungat på sin gunghäst, sjungt en del och sett på Toy Story (den enda animerade film som han verkligen älskar)... Funderar på om Lilo och Sti... whatever hans namn är.. kan vara något för Nico.. eller Monsters inc? 
 
Vi var och handlade i alla fall idag också jag och Nico. Han överlistade mig. Han satt så fint och snällt i "bilvagnen" hela shoppingturen även om han kastade en längtande öga mot lösgodiset. Men precis när jag står och skall betala, och därför inte kunde springa efter med en gång, så flinade han mot mig och rusade iväg. När jag fått betalat klart och rusade efter så kom han glatt gående med munnen proppfull av lösgodis :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela