Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Bokmässan <3

Publicerad 2012-09-27 20:20:54 i Allmänt,

Idag var dagis stängt så Nico fick följa med mig, mormor och morfar på bokmässan. Inte helt optimalt att ha med ett litet barn dit kanske men Nico tyckte att det var jätteroligt i början. Bli jagad av morfar mellan bokraderna, samla på ballonger och sitta och måla.
 
Han var faktiskt väldigt duktig och lycklig. Och medan han var på detta strålande humör hann jag införskaffa en del böcker. Jonas Gardells senaste, några böcker från sci fi bokhandeln och några pockets jag spanat på ett tag. Har redan hunnit läsa ut en :)
Nico roade sig sedan med att testa alla stolar vid en föreläsningsmonter.
Efter lunchdags började dock hans krafter tryta och han blev ledsen. Så då åkte vi hem fast jag hade väldigt dåligt samvete för att mamma och pappa inte fick kolla klart på böcker.
Ilsk var jag också då en jäkla kärring kom fram när Nico var ledsen och pikade att "det inte var ett ställe för barn" typ... fast hon la fram det sarkastiskt och hånande. Vad fan visste hon om det typ. Han hade varit glad i tre timmar och ledsen tio minuter typ. Som vanligt blir man så ställd att man inte fick fram något dock, vilket stör mig som fan.
 
I alla fall var det en toppendag och Nico fick äta hamburhare på vägen hem så då var han lycklig. Han sov en stund i bilen men väl hemma har han busat runt som en dåre. Men när klockan närmade sig åtta hämtade han själv sina snuttar och gick in i sitt rum och när han nattades sov han på knappt fem minuter.
Gosunge <3

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-09-27 21:58:57

Du behöver absolut inte ha dåligt samvete. Det är nog nästan bättre att köpa böcker på rea istället för det är inga mässpriser direkt:) Att jag inte är stresstålig när Nicko är ledsen o gråter betyder INTE att jag är arg eller på något annat vis är missnöjd utan frustration över att jag inte kan trösta min lilla älskling. Han är vår solstråle och älskling:) Puss på er alla tre

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela