Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

När det inte blev som det skulle

Publicerad 2012-10-09 14:18:11 i Allmänt,

Idag är en sådan där dag... till följd av en sådan där natt.
Det stormade ute i natt vilket gjorde det svårt att sova. Nico vaknade och var ledsen och ville sova hos oss. Han somnade om medan Hampus bar över honom. Sedan somnade jag och snarkade tydligen så Hampus sparkade mig tills jag vaknade. Sedan somnade jag om igen och Hampus gav upp och gick och la sig på soffan. Nico vaknade nog av det för han vaknade långt innan väckarklockan och satt brevid mig i sängen och småpratade för sig själv.
När jag gått upp, gjort mig iordning och det var dags att åka så hade dock Nico blivit sömnig igen och gömde sig under bordet med sin kudde och ville sova. Fick med Hampus hjälp på honom kläder. På väg till bilen är han först jätteledsen och vrålar efter "Dottan" men fick förklara att Woody-dockan inte går på dagis så det var det ok.
Lämningen gick bra dock och han var nöjd och glad.
 
När jag går av bussen i Göteborg inser jag att jag  glömt min plånbok hemma och inte kan köpa frukost. Är såå hungrig och efter en stund på jobbet tror jag att jag skall svimma så tigger till mig en liten yogurth och en mini-kexchoklad i elevcaféet. När det sedan äntligen blev lunch åt jag typ för fem så nu står jag mig nog ett tag :)
 
Men har inte riktigt återhämtta mig känner jag och är fruktansvärt yr och vill bara sova. Så fan också att jag sa igår att idag finns inga ursäkter för vi SKA gå promenad. Får väl raggla mot min död.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela