Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Julegran

Publicerad 2012-11-30 19:25:20 i Allmänt,

Idag vart det inget jobb för både jag och Nico hade feber och kände oss krassliga på morgonen. Mådde något bättre senare på dagen och eftersom Nico tycks ha lika mycket energi som vanligt oavsett temperatur så kände jag att han behövde få komma ut lite. Så vi tog en liten sväng förbi invigningen av nya Sportlife... blev dock längre besök än planerat då Nico vägrade lämna deras lekrum. Han vill tydligen ha en leksaksspis.
 
Så det var mycket tårar när vi tillslut bar iväg honom. När vi kom hem igen kände vi nog båda att man kanske skulle ha tagit det bara lugnt idag.
Trots detta var vi tvugna att julpynta. I vår familj skall det vara klart 1 advent, så upp med lilla granen som Nico hjälpte till att pynta.. han var så stolt och glad.
 
 
Här ser ni granen med den fina julgransfoten som maken köpte, och utanför fönstret ser ni ljusslingan han satte upp idag. Så himla mysigt. Våra julgransljus har effekter också... de kan glittra, pulsera eller blinka som ett jäkla disco.
 
 
Blev lite annat pyntade också. Sedan fick det räcka för dagen. Vi skall ha full rulle med donande i huset i helgen så fick spara på krafterna.
Man har märkts ganska mycket på Nicos humör idag att han inte mår bra. Dels febern och sedan tror jag att alla hans plötsligt  uppblossande eksem gör lite ont. De ser helt hemska ut just nu. Stackars liten. Massa smörjande blir det med salvor.
 
Nu sover han dock och jag skall passa på att plugga medan en gnutta energi finns kvar.
 
Utan att jag här vill förklara närmare omständigheter så vill jag också avsluta med att skriva att jag vill tacka mina föräldrar för att de är så underbara och alltid ställer upp på alla möjliga sätt. Vi är alla tre så tacksamma att vi har er <3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-30 21:02:17

Älskar er ju;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela