Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vår helg

Publicerad 2012-03-19 09:20:39 i Allmänt,

Här kommer en liten summering av vår härliga helg. Många bilder är dock på makens mobil så kommer bjussa på lite mer foton framöver.
Vi åkte tidigt på fredags morgon och tog Blå Tåget till Stockholm. Nico var duktig men tyckte det var lite trist att åka tåg så länge. Han hade svårt att få ro att både äta och sova så han blev lite ledsen.
När vi kom fram mötte vi upp Hampus syster Anna och promenerade runt i Stockholm och sedan till Skansen. Nico uppskattade dock inte djuren på Skansen så mycket, förutom en älg, utan tyckte mest det var kul med grus, pinnar och vattenpölar.
På eftermiddagen mötte vi upp med Isabelle, hennes man och lille son för att äta middag. Var god mat men jag fick lämna restaurangen ganska snabbt och promenera runt med en övertrött liten Nico. Efteråt åkte vi hem till Isabelle där vi skulle bo över helgen.
Foto lånat av Isabelle
På lördagen var på morgonen på en lekplats som Nico aldrig ville lämna, och sedan åkte vi och hälsade på Hampus farmor som tyckte det var jättekul att träffa Nico. Nico var dock lite trött och blev glad när vi kom hem till Isabelle igen.
På kvällen skulle jag och Hampus till Top Gear och Nico skulle stanna hos Isabelle. Var väldigt nervös att Nico skulle vara mycket ledsen men det gick jättebra och fick sms redan innan showen hade börjat att Nico hade somnat gott. Så vi kunde verkligen slappna av och njuta av en skitrolig föreställning.
Man behöver lite vuxentid tillsammans ibland och det var jättemysigt att bara vara vi för en gång skull, även om man saknade plutten.
Foto lånat av Isabelle
Dagen efter åkte vi, trötta, ganska tidigt in till stan och mötte upp massa Augustimammor med barn på en stor lekplats. Var jättekul att äntligen få träffa så många av de mammor som man via nätet lärt känna under snart två års tid. Nico ÄLSKADE lekplatsen. Han var lycklig så han riktigt bubblade och tjöt. Han åkte kana, gungade, lekte i sandlådan och hade superkul.
Nico älskade att ligga i de stora gungorna och njuta.
Han lekte på så mycket att han efter en stund efter att ha ätit en korv med bröd själv kom och ville sitta i vagnen och när vi lämnade lekplatsen tog det inte lång tid innan han somnade. Sedan sov han medan vi gick till stationen och väntade på tåget och jag och Hampus åt.
Ett helt gäng Augustibarn
Nico var vaken hela tågresan hem men det gick bra och han höll sig på ganska bra humör hela vägen med hjälp av min iPhone.
Han somnade i bilen från Göteborg och när vi kom hem var han så supertrött att han knappt ens vaknade när jag bar in honom från bilen och sov som en stock så fort jag lagt honom på sängen.. och sedan sov han hela natten som om han vore medvetslös.
En helg underbar helg har det varit. Stort tack till Augustimammorna som kunde komma och träffas och ett jättetack till Isabelle med familj att vi kunde bo där och de kunde passa Nico. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela