Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tänka sig

Publicerad 2012-03-28 07:56:11 i Allmänt,

Visst är det svårt att fatta att det var skitnyss som plutten var ännu mindre. Egentligen är det ju inte länge sedan bilden nedan togs, men samtidigt är det en evighet som har passerat.
Nu äter han ju medicin och är såå duktig. Verkar som han börjar fatta att han blir bättre av den. Han fattar mycket av det man säger, mer än man tror. Om man skall sova i vår säng och han börjar försöka rymma och man säger: "Antingen ligger du här eller så får du sova i din säng", så kommer han tillbaka och lägger sig. Jag veet, man kanske inte skall hota, men ibland har an inget annat att ta till.
Han tycks dessutom ha ett medfött ordningsinne som han inte kan ha fått varken från mig eller min man, vi är båda... well, mindr ordningssamma. Som igår... Nicos tandborste låg på mitt sängbord eftersom jag oftast borstar hans tänder i sängen innan han skall sova, men så när jag skulle hämta den så var den borta. Letade och letade och tänkte att var kan ungen ha gömt den. Så försökte jag tänka som Nico och gick in i badrummet... och visst, han hade gått och lagt den där den ska vara egentligen. Haha. Gullunge <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela