Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Öppna förskolan

Publicerad 2012-06-28 17:08:08 i Allmänt,

Idag tyckte jag att det var dags att Nico fick leka lite med andra barn så tog med Nico till Öppna förskolan i Stenungsund, som har öppet en vecka till innan sommarstängning. Var riktigt kul att träffa personalen där igen för jag praktiserade där för många år sedan under min socionomutbildning,
Nico tyckte det var riktigt roligt han med och vissa leksaker uppskattade han extra mycket, vilket kan vara lite födelsedagstips.
Tips 1. Gå in på toyland.se och sök på "hoppdjur" så kommer bland annat hästen nedan upp:
Tips 2. Gå in på lekmer.se och sök på... ja, det som står på kartongen på bilden.. så hittar du dessa som Nico tyckte var kul 
 
Efter Nico hade lekt och busat på Öppna förskolan så åkte vi ner till min mormor och morfar och åt lunch. Efter det skulle jag till biblioteket och låna lite kursböcker. Planen var att vi efter det skulle ta och åka hem, men Nico somnade i vagnen och sov som om han vore medvetslös så jag fick sonika vänta i Stenungsund i två timmar extra. 
Efter en snabbsväng hos mamma och pappa så är vi nu hemma och är ganska sega båda två så jag slösurfar och småpluggar medan Nico ser på Nils Karlsson Pyssling. 
Imorgon blir det kanske stranden en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela