Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Aliens och blommor

Publicerad 2012-06-02 19:44:09 i Allmänt,

Igår var det verkligen tight schema. Dagen spenderades i Göteborg på sista dagen med sexologigänget. Kändes riktigt sorgligt att säga hej då och veta att kursen är slut för det har varit så vansinnigt intressant, lärorikt och kul - mycket tack vare mina härliga kurskamrater.
Efteråt var det direkt hem, packa Nicos grejer och köra honom till mamma och pappa där han spenderade natten. Jag och Hampus åkte tillsammans med min bror på bio och såg Prometheus. Var riktigt grym och var kul att komma ut, men när vi kom hem var vi så trötta att vi bara däckade.
Idag var det upp ganska tidigt och åka till mamm och pappa och ta över ansvaret för Nico, som hade haft en härlig vistelse med promenader, mys och bus. Han var riktigt glad och go när jag kom dit. När han hade ätit lunch så somnade han i vagnen uppe i stugan och jag passade på att riva i skafferiet och måla klart de sista listerna i sovrummet.
När Nico vaknade hade Hampus kommit, och börjar grundmåla Nicos rum, och han tog med sig Nico ner till mamma och pappa för mellis och blomplockning medan jag lastade en kärra med spillvirke och annat som skulle till tippen.
Hampus tog en fin bild på Nico när han satt sina blommor i en vas. <3
När jag var klar tog jag Nico och for hem medan Hampus satte upp lister i vardagsrummet, som nu är klart det också.
Sedan kom han hem med pizza till oss.
Nu har vi röjt lite hemma men skall ta det lite lugnt en stund. Imorgon skall vi upp tidigt och städa för igår ringde mäklaren och sa att han hade en mycket intresserad spekulant som ville titta på huset imoron klockan 11. Håller tummarna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela