Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Klantskalle

Publicerad 2012-07-23 21:35:10 i Allmänt,

Blir inget kul inlägg med bilder eller så idag... för jag är en klant... men skall ta det från början.
 
Städade huset fint idag och sedan gick jag och Nico ner till mamma och åt lunch tillsammans med henne, mormor, morfar, mormors syster och hennes man. Var mycket trevligt. 
Sedan kom de med hem och såg på huset.
Nico tyckte det var kul men blev trött och däckade sedan av så fort de gått och ville inte alls vakna efter en timme så var ett himla sjå att få upp honom.
 
Jag har i alla fall mått skumt hela dagen med brus i öronen och yrsel så tog en huvudvärkstablett efter middagen. En stund senare började jag må såå jävla illa att jag bara kräktes och kräktes. Stackars Nico stod och klappade på mig för vi var ensamma då Hampus hade en snubbe här som skulle köpa någon teknikpryl av honom (de var i garaget som tur var). Jag funderade på om jag var sjuk. Om jag var gravid. Fattade noll.
Fick stappla in och göra ordning Nico för natten och sätta mig med honom tills Hampus kunde lösa av.
Inte förrän då fick jag en slags känsla och gick och kollade på tablettförpackningen... och nej, det var ingen Ipren jag hade tagit. Jag hade tagit en gammal penicillintablett som fanns kvar då jag avslutat den kuren då den medicinen fick mig att spy så...
Smart av mig. Skitsmart verkligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela