Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En trevlig dag

Publicerad 2012-07-09 21:32:19 i Allmänt,

Vår lilla semesterresa hade nog tagit på Nicos krafter för han sov till 09.20 idag (!!!) vilket aldrig har hänt förr. Trots det var vi ganska trötta idag. Nico fick vara hos mormor och morfar ett tag medan vi hämtade min bil från verkstaden.
Sedan försökte vi få Nico att sova efter lunchen men det var han inte med på så han fick ta det lugnt och se lite film istället. 
 
Efter det gick vi tillsammans med mina föräldrar till min farmor eftersom hon fyllde år. Fasade lite för hur det skulle gå då Nico var lite trött och inte helt glad men blev riktigt lyckat. Pappas ena kusin var nämligen där med sin dotter som är fyra år och Nico blev överlycklig. De skojade, busade och jagade varandra. Nico hade inte riktigt ro att äta sitt mellanmål men när lilla Alice hjälpte till och serverade så gick det bra :)
 
 
 
Trist nog är ju min mobilkamera inte var den borde vara, men så här söta var de små gullungarna.
 

Var nästan lite sorgligt när Nico vinkade hej då och sedan tyckte han inte det var kul mer utan ville hem. När vi kom hem städade jag stugan medan Hampus lagade mat.
Efter maten såg Nico på Madicken en stund och sedan var det dags för sängen. Han somnade lite snabbare än vanligt med lite hjälp av en CD med Astrid Lindgrens lugnande röst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela