Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Barnens Lekstad...igen :)

Publicerad 2012-07-29 13:35:27 i Allmänt,

Idag var det dags för Barnens Lekstad igen. Ville att Nico skulle få uppleva det tillsammans med sin pappa också. Hampus är ju trots allt den roliga föräldern som vet hur man busar ordentligt. Denna gången kände dessutom Nico igen sig redan när vi svängde in på parkeringen och slängde glatt napp och snutte och nästan sprang in när vi kommit ur bilen :)
 
 
Som ni ser går Hampus all in och trampar cykel med inlevelse :)
 
 
Nico hittade lilla favorittåget
 
 
Sedan gick han till caféet och dukade upp noggrant
 
 
Här är vi på väg att klättra upp till rutschkanan. Tyvärr ville Nico bara åka den två gånger idag... jag tycker ju att den är roligast av allt och skulle gärna springa upp och ner ensam och åka den hur många gånger som helst :)
 
 
 
Sedan hittade Nico sina älsklingsbollar som han busade runt med. Roligt var såklart också när Hampus la honom uppe på bollarna så han kunde rulla med lite. Ett tag busade han tillsammans med ett annat barn också, men undviker att ta kort på andras ungar ifall de skulle ha något emot det. Var faktiskt mycket barn där idag fast man inte kan tro det av bilderna.
 
 
 
En vilpaus i bollhavet <3
 
 
Och sedan cyklades det igen...
 
 
... och gungades
 
 
Nackdelen med att det var mycket andra barn var att Nico inte riktigt kan vänta på sin tur. Här har han fått nappen efter ett gråt och skrikanfall då andra barn använde loket som han ville sitta i. Tillslut blev det dock ledigt och han insisterade på att ha med sig Hampus in. Som ni ser av bilden nedan var det inte helt lätt :)
 
 
Gick hyffsat bra att få med honom därifrån när vi skulle åka. Åkte sedan till McDonalds för lunch. Denna gången hann vi i alla fall hem innan balongen exploderade. Lyckades inte tömma den på lite luft som vi fått tips om för den var så sablans noggrant knuten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela