Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min mysunge

Publicerad 2012-01-23 10:48:59 i Allmänt,

Det var så härligt igår kväll när Nico själv ville gå och lägga sig och snällt promenerade med in i sitt rum, och sedan sov gott hela natten. Kändes dock jobbigt att väcka honom i morse när han sov så gott. Han log trött och la sig sedan och drack sin ersättning och mumsade lite banan i sängen medan jag gjorde mig i ordning.
Han är så go i sin säng. Han har väldigt bestämda vanor och skall numera ha fyra (!) kuddar i sängen (en vuxenkudde, två spjälsängskuddar och en barnvagnskudde), sina tre snuttar och sin pandabjörn. Om han är trött på dagen hämtar han allt detta och släpar runt på :)
När han ätit sin lilla frukost var det bara att klä på honom, på med overall och alla ytterkläder och ut till bilen. Han satt hela vägen till dagis och babblade entusiastiskt om något obegripligt men det var mysigt att lyssna på. Sedan knatade han glatt in på dagis när vi kom dit.
Min dag på jobbet har dock känts mindre produktiv när jag hade fullbokat med samtal men alla avbokade i sista sekund eller inte kom alls bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela