Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inte mkt sömn i natt

Publicerad 2012-01-27 08:23:22 i Allmänt,

I går lämnade vi in Hampus nya bil på service och sedan åkte vi till mina föräldrar och skulle röja plats hos dem för en del av våra saker. Nico var på mycket gott humör och full av bus. Han har nyss lärt sig att själv göra "tittut" med händerna och gör detta lite väl många gånger per dagen. Men huvudsaken är att han är glad :)
Mamma tog fina bilder på honom som jag hoppas kunna lägga ut i bloggen snart. Han hittade bland annat en gammal trälåda med kuddar i som han kröp ner och la sig i, sötungen.
**
När vi kom hem var han ganska trött men vi hade honom uppe till åtta. Han sov dock oroligt och vi fick gå in flera gånger. Han hostade och hostade och blev hysteriskt ledsen om och om igen. När klockan var strax efter midnatt fick vi ge upp och ta in honom till vår säng. För ovanlighetens skull så låg han ganska stilla och rakt, och somnade med en gång och snusade och snarkade. Vi hade nog kanske till och med kunnat sova gott med honom i sängen (för det är ju så himla mysigt att ha den lilla gosungen där) om det inte vore för att han hade sådana mardrömmar (eller ont?) så han gnällde i sömnen och då och då vaknade med ett skrik.
Så mycket sömn blev det inte. Och klockan sju på morgonen vaknade han och satte sig och började babbla och babbla så det var bara att gå upp.
Nu skall han strax till dagis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela