Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Golvläggning och benbehåring

Publicerad 2012-01-22 20:29:32 i Allmänt,

Idag har Hampus och snickar-Martin lagt golvet i källaren. Inte Martin Timell då, nej vi har en egen snickar-Martin. Golvet blev vrålsnyggt även om det tydligen var svårlagt och maken säger nu att det aldrig kommer läggas sådant golv igen...hmm.
Jag var å min sida med Nico hos min mamma och pappa och hade trevligt. Var bättre än att vara hemma och se på när en ledsen och arg Nico verbalt försöker få sin pappa att ta med honom ner i källaren.
Känns trevligt att vi kommer någonvart nu med huset i alla fall. Även om det hade vart roligare om det var ett hus man skulle bo kvar i som man fixade till. Men men snart är det dags för det med.
På kvällen åt vi god middag allihopa innan Martin skulle åka och nu är vi helt döda. Skall la se på TopGear och sedan sova. Jobb imorgon.
**
Funderade ett slag på det där med håriga ben. Jag har riktiga varulvsben. Ingen feministisk grej, även om jag anser det vara idioti att just kvinnor skall raka benen, utan mer en lathetsgrej och bekvämlighetsgrej. När jag rakar benen så kliar de nonstop tills håret växt ut igen vilket stör sömn och humör.. så rakar helst bara på sommaren. Det jag funderar över är egentligen folks avsky mot kroppsbehåring (på kvinnor)... ok, jag kan köpa om man säger "det är inte snyggt" för visst man kan ha olika estetisk syn även om den är kulturellt och socialt betingad... men när man säger att "det är äckligt".. jag hajar det inte. Är hår på huvudet äckligt? Varför är hår på benen mer äckligt? Varför då? Skumt det där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela