Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Så var det kväll igen

Publicerad 2012-02-10 19:39:10 i Allmänt,

Nico har levt rövare här hemma. Har ju glömt berätta förresten att han lyckades få en tallrik att explodera hemma hos mina föräldrar igår. Tallriken stod på en spisplatta och när vi inte såg (fy på mig) så satte han på den spisplattan. Som tur är var vi alla i ett annat rum när vi hör en smäll och då låg det bitar av tallrik över hela köket. Brändes fast i mammas köksmatta med :(
Han har inte fått saker att explodera idag dock. Bara rusar runt och sätter på micron, pillar på allt och är helt tossig. Men söt som få. Riktigt glad och busig har han varit idag.
Arg på min dator dock, för filmade en jättesöt film med webkameran förut när Nico pratar och spexar mot kameran, men den bara försvann :( Jäkla Mac.
Nu har han lagt sig och ligger, än så länge.. ta i trä, tyst och snällt i sängen och lyssnar på CD:n jag köpte idag där Astrid Lindgren läser ur en bok om Emil. Den är 50 minuter lång så han bör ju somna under den tiden kan man ju hoppas.
Imorgon skall bustrollet till sin mormor och morfar oc sova över. Kommer sakna honom, men åh vad jag skall sova ut... hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela