Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Pottinhandling

Publicerad 2012-02-24 21:32:24 i Allmänt,

Inte mycket sova i natt för någon, så då vi alla var i det närmaste medvetslösa i morse och jag inte alls mådde bra så bokade vi om dagens läkarbesök.
När vi kvicknat till åkte dock jag och Nico till Torp för att inhandla potta. Tänkte det kanske kunde vara dags att börja potträna snart. Nico rusade runt som en tok i affären. Han insåg snabbt att han inte fick behålla alla fynd han fann så han körde taktiken att slita åt sig en sak och sedan springa för livet. Fick en del motion.
Fotade lite men eftersom denna dator är dum i huvudet så blir alla bilder på snedden, inte i datorn men när man skall lägga in dem i datorn, så ni får nöja er med en bild som ni kan titta på med huvudet på sned.
Hemma vägrade han sedan sova middag förrän efter flera timmar. Då var jag så slut att jag totalslocknade och inte vaknade förrän Hampus kom hem - och då sov Nico fortfarande :/ Tänkte att han aldrig skulle somna för natten pga det men han somnade mellan oss i sängen runt 21 så det var inte så farligt ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela