Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Energikick

Publicerad 2012-02-23 09:08:36 i Allmänt,

Kanske är det våren som gör det men av någon anledning har jag de senaste dagarna fått extra energi. Jag har börjat gå långa promenader varje dag och är riktigt sugen på att börja träna igen, så får bli att införskaffa träningskort och träningskläder.
Igår fick jag också fogat kaklet, och det blev riktigt bra tycker jag själv.
Idag är jag dock lite trött eftersom Nico har börjat med lite nattstök. Han vägrar somna i sin säng utan skall somna i vår och så får vi bära in honom. Om han försöker lägga honom i sin säng är han helt utom sig. Alltså inte arg eller bara lite småledsen, utan helt förstörd och hulkar förtvivlat. Medan jag tycker att vi måste vänja honom så är Hampus den snälla föräldern som tycker att han kan få somna inne hos oss.
Så vid halv tio igår kunde vi bära in honom till sig och fem i morse så vaknade han och vägrade vara kvar i sin säng utan skulle ligga mellan oss och sparkas, och två timmar senare skulle han upp.
Nu har jag fått se på Tjorven och skrållan ett tag medan han ätit frukost och strax skall jag planera för dagen. Hampus är fortfarande hemma eftersom hans jobb satt honom i karantän en dag till efter magsjukan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela