Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Bläääää

Publicerad 2012-02-18 07:49:30 i Allmänt,

Nico hann gå på dagis en vecka efter han blivit frisk och nu är han sjuk igen. Började med en spya på morgonen i torsdags, men sedan verkade han hur frisk som helst. Men så igår hade han lös mage hela dagen... anade vad som nalkades. Och mycket riktigt, efter middagen kräktes han upp hela kalaset över vår soffa.
Idag vaknade han dock 6 på morgonen, tack för den!, och är pigg och glad och har ätit men inte kräkts... så får väl se hur det går. Jobbigast just nu är soffan. Tvättade golvet och skurade soffan igår, tog av överdragen på soffan och la dem i tvätten... men likförbannat STINKER det kräks i hela vardagsrummet. Mår lite smått illa hela tiden på grund av det. Fy faen.
...
Kan i alla fall berätta att jag igår var på sexologin och hade många intressanta diskussioner om sex. Ibland tänker jag att jag istället borde ha en blogg där jag delar med mig om alla intressanta diskussioner jag för med människor och lite mer seriösa tankar... men så känner jag att jag inte orkar. Älskar tex Lady Dahmers blogg, men orka vara sådär smart och genomtänkt varje dag. Får bli något att ta tag i när jag får mindre att göra.... hahahaha... typ aldrig med andra ord.
Just nu blir min blogg ändå bara tråkig och jobbig att läsa... och det är Macens fel!!!! Den vägrar göra mellanslag och den vägrar föra över bilder från min telefon, så måste byta dator om jag skall göra det och vem fan orkar det hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela