Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Under belägring

Publicerad 2012-12-18 20:04:25 i Allmänt,

Idag kommer jag nog bara skriva kort då jag känner mig psykiskt slut efter en turbulent dag. Som ni kanske läst i tidningarna och sett på tv så var det idag en skola i Göteborg som omringades av hundratals arga ungdomar som ville storma skolan på grund av en allvarlig kränkningssituation på internet.
Vi var under en period i princip oförmögna att lämna skolan och det var en väldigt hotfull stämning trots att det var massor av poliser på plats och det inne på skolan rådde lugn stämning. Var ytterst obehagligt. Är nu i efterhand också väldigt jobbigt och frustrerande att se alla rykten om händelsen som florerar och hur man försöker använda händelsen för att stärka osympatiska åsikter och så vidare.
Har nog inte riktigt fatta vad som hände än för kändes väldigt overkligt alltihop, som på film.
 
Nu är jag bara utmattad och lite sorgsen och vill sova.
 
Nico har dock varit på väldigt glatt humör och har busat med oss. Han är åter inne i en period då  det känns som han utvecklas och överraskar varje dag. Idag skulle han duka av. Men det blev lite fel. Han tog sin tallrik, hällde ut det som var kvar på bordet och gick sedan och ställde tallriken i disken <3. Lilla älsklingen. Han försöker i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela