Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Som vanligt.. rätt trött alltså

Publicerad 2012-12-16 19:08:19 i Allmänt,

Nackdelen, eller en av dem, med att vara förkyld och ha hosta under flera veckors tid är att man tillslut utvecklar en konstant huvudvärk. Sådan har jag haft idag och därför inte varit på mitt bästa humör. Hade dessutom svårt att sova i natt då jag låg och tänkte på saker jag orimligtvis borde ligga och tänka på på nätterna.
Dagen har därför inte innehållit mycket vettigt alls. Efter Nico ätit lunch gick vi en kort stund ner till mamma och pappa. Nico fick en liten present och var väldigt nöjd. Sedan blev jag så trött att jag på allvar hade svårt att sitta upp så gick hem igen och Nico var nog inte så pigg han heller för han ville komma med hem istället för att stanna där.
När vi kom hem somnade vi och sov i typ två-tre timmar.
 
När vi vaknat var Nico på ett strålande humör och han och jag åkte och handlade. Han var för ovanlighetens skull riktigt riktigt lugn och foglig i affären. Inget skrikande, krälande på golvet eller försök till snatteri. Istället körde han den lilla varukorgen, plockade ner det jag bad om, lassade upp på bandet och hjälpte mig att packa kassarna. Sedan var han mäkta stolt över sin egen duktighet :)
 
Sedan har det varit matlagning och lite bus och nu dags för sängen. Själv vill jag också ta och sova nu. Känne rmig helt matt. Men det beror nog dels på förkylningen och dels på att det är ett vanligt symtom hos alla som jobbar på skola strax innan ett av de stora loven. I början av varje termin har man fullt av energi och motivation och i slutet av terminen är man helt dränerad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela