Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

OMG

Publicerad 2012-12-15 19:14:17 i Allmänt,

Nu har Lovely Lina i egen hög person kommenterat vad jag skrivit om henne och vill tydligen väldigt gärna ha ett svar. Eftersom jag spenderat hela dagen med att köra fram och tillbaka till akuttandläkaren och vänta i väntrum i timmar så har jag ingen större ork till detta så kommer fatta mig kort.
 
Nej jag rättfärdigar inte vad jag skriver med att andra skriver värre saker. Jag anser inte att jag behöver rättfärdiga det alls. Om man skriver sina åsikter på en offentlig blogg så får man ta att människor skriver att de tycker att man har fel, eller att de anser att ens åsikter är blää. Man skall inte behöva ta att någon hotar en eller skriver att de vill en illa etc. och det har jag inte heller skrivit. Att attackera någons åsikter tycker jag är en viktig rättighet som alla har. Tänk alla hemska människor med riktigt hemska åsikter i världen och vad som hade skett om ingen sa emot dem för att "alla måste vara snälla och inte säga emot varandra". Jag anser på riktigt att de åsikter som Lovely Lina står för gör världen till en sämre plats och om hon skriver ut dem och sprider dem på sin blogg känner jag att jag måste skriva att jag anser att dessa är helt uppåt väggarna för det måste finnas motpoler.
 
Om hon får skriva i sin blogg att hon tycker att det är fel med genustänk i olika former (och det gör hon/du på olika sätt och i olika ordalag ofta även om du i andra inlägg skriver att du tycker att alla får göra somd e vill) så får jag skriva att jag tycker att det sätt hon tänker på är fel.
 
I min åsikt kan världen bara bli bättre om man slutar spä på de könsrollsfördomar som finns och skapar ett öppnare klimat, och då tänker jag inte sitta stilla tyst och snällt bara läsa när någon skriver jag tycker är helt fel.
 
Sammanfattningsvis Lina så hatar jag inte dig, jag vill inte att du skall bli sjuk, skada dig, dö eller på annat sätt fara illa. Jag vill inte dina barn illa eller att de skall tas ifrån dig. Jag stör mig dock på dig, jag tycker att du har fel och dina åsikter är som jag skrivit innan åsikter som jag anser för utvecklingen av samhället bakåt. Det anser jag att jag har rätt att tycka samt skriva.
Att skriva saker offentligt på en blogg är som att ställa sig bland en stor samling människor och häva ur sig något kontroversiellt och sedan säga att ingen får ge svar på tal, säga att man har fel eller bli sne... för då är de dumma.
 
Hade inte en annan kommentator tagit upp dig hade jag antagligen inte heller skrivit om dig då jag varit inne på din blogg typ två gånger i mitt liv, varav den ena igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela