Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kommentar på kommentar på kommentar

Publicerad 2012-12-13 20:22:12 i Allmänt,

Ungefär så blir det... jag och H får kanske enas om att vara lite oense på punkten kring om det är näthat att skriva att man tycker att någon är dum i huvudet. Så är det, man tycker inte alltid lika. Jag tycker det är viktigt att man kan ryta till, bli arg på andra och säga att man tycker de har så in i helvete fel. Sedan kan jag själv tycka att man kan ta i lite lagom kanske. För kommentatorn H har rätt i att om många andra skriver väääldigt hemska saker så kanske det där lilla "dum i huvudet" känns värre än om alla bara gett rosor och beröm.
 
Hade inget minne av den bloggen dock så gick in och kollade och insåg snabbt varför jag inte besökt den igen, och fick illa kvickt lämna den. För jag ber om ursäkt men hade jag läst en enda rad till hade jag nog inte kunnat låta bli att kräkas ur mig något såntdär igen. Hon skall naturligtvis få skriva vad hon vill och jag tycker absolut inte att hon borde dö eller hennes barn borde omhändertas... herregud folk, bete er som folk liksom... men hon gör mig absolut vansinnig. Hon har sådana åsikter att jag känner smaken av kräks i halsen... seriöst. Hon kan vara en ytterst sympatisk person irl och jag vill henne inget fysiskt illa... men hennes åsikter är åsikter som enligt mig gör världen till en lite sämre plats. Men istället för att hesta upp mig och kommentera negativt så väljer jag härmed att inte läsa hennes blogg istället...

Kommentarer

Postat av: H

Publicerad 2012-12-13 20:55:32

Det kan vi göra ^^ vill ändå på peka det jag försöker tänka på är att skilja på personen och personens åsikter. Du är galen vs. Dina åsikter är galna. Annars är vi nog överens tror jag!
Och du gör helt klart rätt i inte läsa om du känner så! Själv tkr jag det är intressant med nån som tänker galet annorlunda samt vilka känslor det väcker i mig men fattar helt klart att en inte orkar med det ^^ Lina kan ju göra en upprörd... ^^ ha en trevlig lucia kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela