Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tillbaka på jobbet

Publicerad 2012-08-13 21:57:10 i Allmänt,

Idag började jag jobba igen och det var svårare än jag hade föreställt mig. Inte på grund av jobbet i sig för jag tycker om mitt jobb men jag var så ovan vid att inte vara med Nico. Dessutom jobbar jag ju heldagar nu och det har jag inte gjort innan. Satt och tänkte på min skrutt hela dagen.
Han hade varit ledsen hemma och ropat efter mig :( Det skär i hjärtat, att han ropade och jag inte kom.
När jag kom hem skrek han av glädje och kramade mig och sprang runt och gjorde en slags glädjedans :)
 
På kvällen ville han dock inte sova och jag tror det beror på omställningen. Han hanterar inte förändring så bra. Han var jätteledsen och kunde inte somna förrän jag la mig bredvid honom och vi kunde ligga och kramas och han fick klappa och pussa på mig <3 Min älsklingsunge. Finns inte ord för hur mycket jag älskar det barnet.
 
Imorgon är det jobb på min nya arbetsplats och på onsdag är första dagen på inskolning på nya dagiset. Hoppas verkligen att det kommer gå bra och att han kommer att trivas.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-08-13 22:02:57

Lille plutten :( Du ska se att det går bättre o bättre:) Alltid svårt att vänja sig vid nya saker och nu har han ju vant sig vid att du är hemma med honom. Tror att han kommer att tycka att dagiset är toppen, massa kompisar och leksaker hela dagarna:) Puss på er alla tre:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela