Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Födelsedagsfirande

Publicerad 2012-08-11 20:40:54 i Allmänt,

Ursäkta att det inte bloggas så mycket men större delen av tiden går det inte att logga in på blogg.se
 
Idag har vi firat Nicos tvåårsdag, en dag i förväg. Blev väldigt lyckat, även om han vägrade att ens smaka på tårtan som jag stått och slitit med :)
Han var glad redan innan eftersom det fanns ballonger överallt och sedan för att det kom så många på besök.
Av oss fick han en surfplatta och en gitarr. Han tyckte om surfplattan och fattade snabbt hur den fungerade, men ännu så har han en tendens att komma åt "knapparna" när han håller i den så han trycker bort det han håller på med. Gitarren älskade han dock och spelade och sjöng på morgonen :)
 En sådan här blå vad det han fick.
 
Sedan kom hans gammelnfarmor och av henne fick han pengar och en leksaksbil (vi hade bett en del släktingar om just pengar eftersom vi behöver köpa höst- och vinterkläder nu och det är ju så satans dyrt allting). Efter det kom Nicos gammel-farbror, hans tjej och mina två kusiner. Av den fick han en fin skotkärra, som vi tyvärr inte hann montera ihop under kalaset, men jag vet att han tycker väldigt mycket om skottkärror så det kommer vara kul för honom att ha en hemma att köra med i trädgården.
Sedan kom Nicos morbror som hade köpt en Little Tikes gunghäst. Nico älskade den och gungade både under kalaset och har sedan gungat under kvällen också. 
 Tycker att dessa är så bra för de är så stabila, är inte så lätta att falla av och man kan ha dem både inne och ute.
Hans gammelmormor och gammelmorfar kom också och hade med sin pengar och lite fina kläder till Nico. Och slutligen så kom hans mormor och morfar som hade köpt både ett hoppdjur och en gåmotorcykel. Han riktigt tjöt av lycka när han såg hopphunden och har hoppat som en tokig resten av dagen. Gåmotorcykeln var också en klar favorit som han åkt runt på, och han tycker om att sätta sig på den framför spegeln och då sträcker han upp armarna i luften och ropar "woho" åt spegelbilden - vet inte vad för film han har sett..haha
          
 
Han var väldigt nöjd med sin födelsedag i alla fall, och vi med. Han lekte med sina nya saker hela kvällen och somnade som en stock vid åtta. Stort tack till alla som gjorde dagen så fin.
Imorgon är han två år, min älskade lilla unge <3. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela