Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Besök och vattenkoppor

Publicerad 2012-08-25 21:02:03 i Allmänt,

Idag började jag dagen med att vara infernaliskt trött eftersom Nico sov dåligt i natt och jag fick lägga mig i hans säng ett tag och han sedan vaknade tidigt.
Vi städade och höll på för vi fick långväga besök av gamla bekanta till Hampus. Var väldigt trevligt men Nico har varit ganska känslig idag och har brutit ihop flertalet gånger och bara gråtit för ingenting.
 
Vi misstänker fortfarande vattenkoppor och blir besök på VC imorgon eftersom de ej hade tid idag och vi inte kunde vänta på drop-in ifall vi var smittbärare. Nu har Nico fortfarande ett stort utslag på handen, ett stort under ena armen, massa små och mellanstora på fötterna, en samling mellanstora på ena armbågen, små spridda lite överallt på kroppen och massor av stora hemska utslag bak på vaderna.
Utslagen verkar ganska vattenkoppelika för de börjar med att se ut som myggbett och sedan blir det som en ljusare liten blåsa i mitten. Inte helt säker dock så vill ha ett läkarutlåtande.
Vad glada de kommer bli på dagis när jag sedan kan berätta för dem att vi smittat hela inskolningsgruppen! 
 
Han är himla söt och go och busig trots att han är sjuk dock. Idag på kvällen så blev det plötsligt helt knäpptyst. Letade efter Nico i hans rum och vårt rum men kunde inte finna honom. Så gick jag in i Hampus lilla datorrum. Först kunde jag inte se honom utan såg bara ryggen på Hampus datorstol, men när jag kika ner så satt han där i stolen, alldeles tyst med Hampus hörlurar på och fingrade på hans tangentbort :) Pappas lilla pojke är han allt haha.. vill göra allt som han sett pappa göra <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela