Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tandfén skall fan stämmas

Publicerad 2011-09-10 19:33:45 i Allmänt,

För ett tag sedan hade ju Nico en väldigt jobbig period. Gnällig på dagarna och skitledsen när han skulle sova. Tänderna, misstänkte vi, och mycket riktigt så blev han lugn och glad igen en dag och då såg man en ny liten tand i underkäken.
Jag sa igår till Hampus att "vad skönt att han bara somnar snällt nu när man lägger honom igen". Du kommer jinxa det, sa han då... och tro på fan att han är helt stollig igen nu.
Kinkat nästan hela dagen och nu är han hysterisk när han skall sova. Ligger bara och skriker,och vill bli gnuggad på tandköttet. Fan ta de där tänderna. Nu har han fått en Alvedon så hoppas att han somnar snart.


Nico spenderar stor del av sina dagar med att vandra runt med snutten i ena handen och kudden i den andra.


Överallt skall de med..


.. med små pauser ibland för en vila på kudden.

Idag var Karin och Malvina här på besök. Nico uppskattar alltid besök, och jag med, även om han idag som sagt var, var aningens kinkig. Han och Malvina fick tag på varsinn maraccas och skapade vacker musik. På bilden ser man instrumenten som en rosa sudd och en grön sudd - för det spelades intensivt.



Berättade jag förresten att min plånbok återfanns? Nico hade snott den och lagt den under sängen. Saker börjar försvinna mer och mer och återfinnas på underliga ställen. Som att bo med en skata.



En bild på Nico i början av måltiden. I slutet av måltiden var stolen orange, hans ansikte, händer, armar och hår var orange.. och det var mat på hela golvet.

Kommentarer

Postat av: Helene

Publicerad 2011-09-10 20:12:44

Visst är det underbart med barn? ler



Vår lilla krake kämpar tappert med sin första tand, än så länge är han inte lika olycklig som han var när han åt vanlig komjölksbaserad ersättning och förhoppningsvis fortsätter det så också.



Vi funderar på att ångra oss gällande fleeceoverallen om du fortfarande har kvar den. Storlek och pris? Jag orkar inte pallra mig ner på stan och leta efter en.



Önskar er en fin fortsättning på helgen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela