Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mera dagis

Publicerad 2011-09-01 20:09:35 i Allmänt,

Idag ringde jag inte en enda gång till dagiset under dagen, för kände att jag inte klarade av att höra om han var ledsen. När jag kom för att hämta honom visade det sig dock att han varit glad hela dagen... och han gav mig samma lilla leende och lilla kram som dagen innan. Glad att se mig, men inte översvallande känslor direkt.
Som Emma kommenterade ett av mina inlägg igår så är det väl lite så att även om jag inte vill att han skall vara ledsen på dagis, så känner man sig lite sorgset utbytbar när han verkar trivas lika bra där som hemma (om inte bättre).

Nu är det dock inget mer dagis förrän tisdag. Bra det för måste tvätta massa kläder. Går åt mycket kläder på dagis har jag märkt. Han måste typ ha två ombyten med sig varje dag eftersom han sölar så när han äter. Så nu tvättas det och har beställt lite mer kläder från HM.

När vi kom hem lagade jag en av mina gamla favoriträtter, broccolipasta, som vi åt båda två. Det tyckte han var mumsigt :)





Han hade inte en helt lätt kväll dock. Ville ha extremt med uppmärksamhet och jag fick helst inte göra annat än sitta på golvet med honom. Han har börjat bli väldigt bestämd och visar verkligen vad han vill. Ett exempel är att han har en leksak som är en ficklampa som ser ut som en liten tjock orm. När man trycker på knappen öppnas ormens mun, den "väser" och en lampa lyser i munnen på den. Dock kan han inte använda den då knappen är för trög för honom. Istället tar han den, tar tag i min hand med sin andra hand, lägger ficklampan i min hand och liksom trycker till samtidigt som han säger "Ööh". Handgripligen visar vad han vill att jag skall göra. :)

Tog ett tag att få honom att somna men nu är det lugnt och tyst i huset igen. Imorgon är det skola för min del.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-09-01 20:40:53

Helt oemotståndlig är han mormors plutt, speciellt med den nöjda minen han har på sista bilden:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela