Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ingen sovmorgon

Publicerad 2011-09-17 09:34:03 i Allmänt,

Om någon skulle tänka att "sjutton vad sällan hon skriver nu för tiden" så kan jag försvara mig med att det beror på att de flesta gånger jag skall logga in på blogg.se så funkar det inte. Himlans segt.
Igår fick jag lite lite sovmorgon innan jag var tvungen att åka med Nico till hans första tandläkarbesök. De tittade inte ens på hans tänder utan det vara bara info till mig, och Nico ansåg det hela vara urtrist och stod och bankade på dörren och ville ut. När tandläkaren eller sköterskan, eller vad hon nu var, skulle lämna rummet för att hämta ett provrör så krävde han att få följa med. Nöjd fick han sedan vandra runt med provröret i handen genom korridorerna innan han slank in i ett rum och kastade provröret i en papperkorg.
Senare på dagen fick Nico vara hos sin mormor och morfar ett tag medan jag och Hampus övningskörde. Det tyckte han om. Speciellt kul är när mormor jagar honom. Han fnittrar helt hysteriskt och försöker springa iväg, och när hon fångar honom så riktigt tjuter han. :)
Eftersom han vägrade sova på dagen var han dock lite kinkig på kvällen men somnade ganska snabbt. Trodde han skulle sova länge, men icke. Klockan var inte ens 5 i morse så han vaknade. Vi försökte ha honom i sängen en stund men det fungerade inte så jag fick gå upp. Lyckades få honom att somna om någon timme senare och då sov han tills 09, men jag lyckades inte somna om själv.
Nu är han full av bus och gos, och jag är full av zzzzzz.
Tillägg: Jag ser också att blogg.se ignorerar alla mina radbyten och styckeindelningar och publicerar allt som en stor klump. Det vaaaar väl trevligt. Så håll till gode med denna svårsmälta klump med text.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela