Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Olycksfågeln

Publicerad 2011-10-07 19:48:37 i Allmänt,

Blir ju inte mycket bilder nu för tiden eftersom Nico får utbrott så fort han ser kameran, men idag bjuds det på lite bilder av tveksam kvalitet.
Första bilden är en bild på Nico från igår där han har på sig sina bruna hängslebyxor av velour i sjuttiotalsstil. Nu ser man ju bara övre delen på bilden så ni får tro på mig när jag skriver att de är våldsamt söta. Blixten sabbar bilden lite men man ser i alla fall Nicos svullna, röda och skrapade näsa från när han ramlade på dagis i förrgår.
Idag var det jobbigt att lämna honom på dagis för han grät bara vi gick in genom dörrarna eftersom han insett att han skall bli lämnad. Jag vet dock att han har kul sedan när jag gått, och jag vet att han behöver stimulansen, så jag bara bet ihop även om jag följde med honom in på avdelningen en snabbis.
När jag hämtade honom efter några timmar hade han ramlat igen. Denna gången var det panna och kind han skrapat upp och hur det var låter jag Nico själv illustrera på bilderna nedan.
Först gjorde det så hääär ont, säger Nico
Sen var det så här synd om mig...

När han kom hem gick han in i sitt rum och lekte en stund innan han började gå runt och smågnälla. Han är ofta väldigt trött efter dagis och kan gnälla hela kvällen tills det är dags att sova. Men vi hann med lite bus och skratt också. Han är verkligen sötaste ungen som finns <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela