Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Trött mamma

Publicerad 2011-11-28 17:52:28 i Allmänt,

Har varit två trötta dagar nu. Bristen på sömn gör sig påmind. Försöker få saker gjort dock, kanske lite för mycket saker, och försöker vara en rolig och glad mamma.
Nicos höjdpunkt på dagen är om han får bada, men sist bajsade han i badet vilket var en obehaglig överraskning även för honom själv.
Idag har han haft minst sagt varierande humör. På morgonen var han glad men busig. Han skulle inte ta på sig sin jacka uta vinkade hej då och sprang skrattande in i vardagsrummet istället. På dagis hade han dock varit glad hela dagen.
När vi kom hem grät och skrek han i princip i två timmar. Inget var bra. Varje liten sak som gick emot honom så lade han sig på golvet och bara vrålade. Sedan kom Hampus hem och så var allt toppen. De busade som vildar och Nico skrattade så han tjöt. Gos fick vi också <3.
Något väldigt ovanligt men hjärtevärmande hände också. Jag gav Hampus ehm puss och då kom Nico och skulle också ha en. En riktig puss, utan öppen mun, fick jag och sedan fick Hampus en med. Sådär helt spontant. Gullunge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela