Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Host på er

Publicerad 2011-11-15 21:20:36 i Allmänt,

Jag hostar fortfarande. Om jag rör mig mycket får jag hysteriska hostanfall som nästan tar med sig lungorna upp. Stackars Nico gråter lite när jag hostar så, jag tror att han tror att jag är arg eller nåt.
..
Bilen fungerade i alla fall så Nico kom till dagis vilket gjorde honom glad. Jag spenderade förmiddagen med att bara vila på olika sätt faktiskt. Orkade inte hosta och min röst var paj så kunde inte ringa de samtal som skulle ringas. Fick tvättat och röjt lite i alla fall. Pluggade lite idag med.
..
Sedan var det en glad liten kille jag hämtade från dagis. Han pratade på och busade hela kvällen. Lite gos också blev det. Han har börjat med en ny grej vilket är att han kommer fram till en och stryker en över håret. Väldigt kärleksfullt så man blir alldeles rörd.
Man märker förresten mer och mer att han förstår saker man säger. Ger man honom något och säger att han skall gå och slänga det så går han till soptunnan och slänger det t.ex.
..
Nu sover plutten. Vi har ätit fläsk, potatis och löksås till middag (favvorätt). Hampus har åkt till jobbet. Har jagat möss. Och nu skall jag nog ta och sova.
Hoppas på att Nico sover tills 06.30 som han gjorde idag, imorgon med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela