Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nya grejer varje dag

Publicerad 2011-05-12 20:39:16 i Allmänt,

Just nu känns som en fantastisk tid utvecklingsmässigt för Nico. Varje dag kan han något han inte kunde dagen innan.
Han ställer sig upp med stöd mot något mer och mer. Helst vill han dock kunna ta sig upp genom att hålla i ett av våra ben, kanske känns tryggast så.
Han klättrar som en galning. Idag satte han sig upp från liggande för första gången, och han kunde även lägga sig ner igen utan att bara stupa i backen.

Vid middagen idag fattade han även, för en stund, hur man dricker ur pipmuggen när den har droppskyddet på - sedan började han tugga på den igen. Han dricker utan problem från den när den inte har droppskyddet, men eftersom han även vill vifta runt med den så blir det ju vatten överallt.

Efter det att Hampus gått upp idag så var han mestadels en liten solstråle som ålade runt överallt och hade jättekul när hans pappa "gick" med honom runt i huset. Man märker att han får allt större behov av att röra på sig och se nya saker.

Nu sover han dock och Hampus åkte precis till jobbet. Själv skall jag snart sova jag med för imorgon är det viktigt möte. Nervös. Känns som man har en del att vara nervös för framöver. Men, allt blir bra oavsett vad som händer.


Coola killen med sin t-shirt med gitarrer på :) Underbara unge :)

Kommentarer

Postat av: Linnea Jonasson

Publicerad 2011-05-13 12:02:29

Åh gubben, va mycket som händer! Och vilket underbart leende!!! Min unge är snart den enda som tycker bäst om att sitta och sjunga med i vad som än spelas på skivspelaren. Varför krypa omkring när man kan pilla lite på kläderna eller naglarna. Suck!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela