Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ditten och datten

Publicerad 2011-05-03 20:52:53 i Allmänt,

Idag har jag storfixat i Nicos rum. Hur mycket kan en 9-månaders bebis stöka ner?, tänker kanske ni. Ja det är ju inte han som stökat ner utan jag som inte vetat var jag skulle göra av alla hans saker samt stuvat undan både det ena och det andra i hans garderober.
Men nu ser det fint ut. Bara två saker som skall upp i taket också, men det får Hampus fixa.

Nico har varit på bra humör och ålat med på golvet medan jag grejat. Gladast blev han ju när Hampus kom hem dock. Då satt han med honom och viskade lyckligt Pappa då och då. Gullungen. Över huvudtaget har han haft en riktigt glatt bushumör. Vid middagen satt han och gjorde sin underliga gubbmin hela tiden vilket får mig att skratta varje gång. Han kisar med ögonen, ler som en groda och säger dadadada. Ingen aning om varför han gör det men Hampus tycker det är en läskig min...hahaha.

Två gånger under dagen har Nico själv velat sova men nu till natten var det lite si och så innan han somnade. Själv avslutar jag nu dagen med en lång lista på saker jag skall försöka ta tag i imorgon.

Fick förresten det mycket tråkiga beskedet att Nico inte får plats på Montessoriförskolan nu till hösten utan får börja på kommunal förskola till en början. Först fick jag panik och trodde att jag inte skickat in den kommunala ansökan, men sedan sa Hampus att jag nog skickade in den i mars. Måste ringa imorgon och kolla av. Minns inte ens vad jag skrev i den.

Min plan just nu är att plugga 50% och arbeta 25% till en början. Får se om det går att lösa bra. Har ju en kurs att hoppa på då jag var tvungen att avbryta mina studier i samband med graviditeten.
Saknar att plugga så det kan bli riktigt kul. Mer studielån är väl inte toppen, men det får bli så.


Funderar också på hur jag skall göra med alla barnsaker jag har att sälja. Tycker det är så satans jobbigt med att sälja på Tradera när det kommer till att förpacka och skicka och hålla på. Tänkte se om jag kan hitta en bakluckeloppis att åka till och sälja grejerna istället, om jag inte kan sälja det med annons i lokala blocket eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela