Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det där med Ola Lindholm

Publicerad 2011-05-09 18:40:16 i Åsikter,

Det stör mig. Det stör mig något otroligt. Det gör att jag aldrig vill läsa tidningen igen. Och nu talar jag inte om själva skuldfrågan. Faktum är att jag skiter blankt i om Ola tagit sig lite knark eller inte. Det som stör mig är att media saknar etik totalt nu för tiden. Media är som ett vidrigt litet monster. Hur i helvete kan det vara tillåtet, lagligt eller ens ok att hänga ut en person i media innan skuldfrågan är avgjord? En person vars hela karriär raseras av ett "kanske", av en misstanke... Det är så jävla sjukt.

Och... om det nu är så att Ola dragit sig en lina så är det väl i så fall bättre att de där barnen som man säger sig tänka så mycket på, de där som skall ha bra förebilder, aldrig ens får reda på det?! Om man hade haft nån tanke över huvudtaget på vilka konsekvenser det kan ha för dem så hade man låtit Ola, efter en eventuell fällande dom, säga adjö och dra sig tillbaka utan att meddela varför.

Blir så förbannad. Och ledsen. Och frustrerad.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-05-09 20:05:16

ja men eller hur! hur sjukt är det lixåm inte. jag skiter åxå i om han dragit en lina eller inte, det är väl hans ensak kan jag tycka oavsett om han är känd eller ej.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela