Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Att vara bestämd

Publicerad 2011-05-20 11:32:52 i Allmänt,

Nico vill inte sova. Jag vet att man måste vara bestämd. Det svåra är att jag inte är direkt bestämd, eller jag är det fast på ett mjukt sätt. Som person är jag liksom sådan... lugn, lugn,lugn.. tills jag tappar tålamodet och då kan jag få en röst som en demon. Så ilsk blir jag dock aldrig på Nico.

Så därför tar det lite av en evighet att få honom att sova på dagen. För jag kan inte låta bli att pussa på honom lite varje gång jag måste natta om honom. Han är ju så fasligt söt.

Nu har han förresten lärt sig att "fejka" gråt med riktiga tårar för att få som han vill. När jag ignorerar det hela och ändå bäddar ner honom så upphör gråten genast och istället blänger han argt på mig. Men det är ju inte så att han inte är ledsen, för det är han ju. Han är ledsen för att han inte får som han vill - och det kan man ju identifiera sig med. Som vuxen har man bara lärt sig att det inte hjälper så mycket att gråta... Vad förvånade de hade blivit i affären om jag brast ut i tårar när jag ännu en gång skrapade en Trisslott utan vinst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela