Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Använd fantasin

Publicerad 2011-05-20 17:55:32 i Allmänt,

Ja ni får föreställa er hur dagen här såg ut för några bilder blir det inte idag heller. Maken snodde med sin mobilsladden till jobbet så kan inte överföra bilder. Kunde dessutom inte ladda telefonen så har känt mig helt isolerad. Inte för att så många brukar ringa mig, eller för att jag ringer så många...

Nico har varit klängig som en apa hela dagen men vet inte om det var mitt humör som var annorlunda för idag tyckt jag mest det var mysigt. Han klättrar upp på mig och vill ge mig pussar och kramar hela tiden. Vi har busat och stojat. Han ställer sig upp mot allt nu, och försöker berömma och uppmuntra istället för att få panik och försöka rädda honom från eventuella fall.

Just nu är det lite segt att han vägrar somna dock. Han vill hellre klättra i sängen. Dock är han trött så bör nog inte dröja alltför länge innan han slocknar. Då skall jag se på Bones. 

Om jag hade kunnat lägga in bilder hade ni nu fått se en bild på en leende Nico som hittat en penna på bordet och en annan på en gosigt leende plutt som sitter och myser med mig i soffan... Nu får ni föreställa er det istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela