Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Telia är skit!!!

Publicerad 2011-03-14 11:07:22 i Allmänt,

Jag hatar Telia. Telia är ett företag som ingen vettig människa borde anlita och jag hoppas hela dess ledning ruttnar i helvetet. Ungefär så.

För er som inte vet vad som ligger bakom detta hat så kan jag berätta lite kort.
Vi flyttade hit i april förra året och skaffade på Telia Smart, med telefoni och bredband. Sedan dess har telefonen inte fungerat alls, någon gång. Bredbandet har krånglat, uppkopplingen är minst sagt upp och ner och ibland försvinner den helt.

Vi ringde och ringde, satt i långa telefonköer och inget hände. De sa oftast att de inte kunde se att något var fel med att de skulle skicka en reparatör. Nästa gång man ringde sa de samma sak. Inga jävla reparatörer syntes dock till. När jag sedan ringde för ett tag sedan sa mannen i telefonen att de inte hade några uppgifter om att vi någonsin ringt till dem och sagt att något var fel!! Detta trots att vi hade ringt minst 6 gånger, MINST.
Samme man sa då att han skulle skicka en reparatör som skulle kolla ledningar och komma hem till oss om han inte fann något fel. Två veckor senare får jag sms: Felet åtgärdat. Ärendet avslutat.
Internetet fungerade dock fortfarande inte som det skulle, och telefonen inte alls. Mailade dem och de sa att reparatören sökt oss men inte fått svar. Vi hade dock inga missade samtal.

Fortsatte maila att de fan fick ta och kamma sig och de skickade då efter en del om och men ett nytt modem. Internetet fungerar dock fortfarande inte som de ska. Mailade dem igen.

Då får jag svar att de kan skicka en reparatör hem till oss men då får vi betala 1000 spänn ungefär för det!!!??? Vi betalar alltså ca 350 spänn i månaden och har så gjort i ett år för en tjänst som inte fungerar och nu vill de att vi skall betala dem för att fixa det!!?

Jag haaaatar Telia. Död åt dem alla!!!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-03-14 11:55:13

Emma kontakta GT och/eller konsumentombudsmannen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela