Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Så gör vi...

Publicerad 2011-03-02 19:16:32 i Allmänt,

I mitt hobbyrum fanns massa väggskåp med en bänk under när vi flyttade hit. Praktiska men fula. Lyckades övertala Hampus om att de måste bort och idag tog vi bort dem.
Då inser vi att de som bott där innan satt panel bara runt skåpen och att under skiten finns en sliten tapet på betongvägg... och att nu måste vi få bort all tapet. Pill pill pill. Ser ut som faen i källaren nu, men det kommer nog bli bra tillslut :) Hampus är så himla duktig och effektiv att saker oftast blir gjort himla snabbt när han väl sätter igång.

Jag har kunnat hjälpa till lite grann men Nico har varit på skumt humör idag och inte velat äta bra och nu på kvällen hade han en gråtattack då han grät helt hysteriskt så hela kroppen på honom skakade och tårarna sprutade. Usch, får så ont i magen av sådant. Vill att min plutt skall vara glad.

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2011-03-02 20:27:01

Det funkar inte att kommentera inlägget om babybodyn så skriver den här istället. Jag blir så störd på att kläder delas in i pojk- och flickkläder. För mig är det bara barnkläder och jag plockar från båda avdelningar till min son. Mest störande är dock att tjejkläderna är trängre än pojkkläderna, trots att de är samma storlek. Jag önskar att jag fick se den dagen då det bara finns en enda skylt där det står "Barnkläder". När barnen sedan kommer in i puberteten så blir kroppsformerna olika och då är det naturligt att kläderna är lite olika i passform etc.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela