Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Och dagen blev till kväll

Publicerad 2011-03-04 21:36:05 i Allmänt,

Idag har det inte funnits mycket tid för att skriva... Nico har gråtit nästan hela tiden. Bara gnäll och ledsna miner. Ja, förutom då jag ramlade när jag skulle resa mig från hans madrass - då skrattade han gott. Skadeglädjen finns det alltid rum för :)

Även om han krånglat med maten hela dagen så har han sammanlagt fått i sig tillräckligt. Han somnade efter visst gnäll runt 18.30, och vaknade och åt nyss och somnade sedan om efter lite krångel.

Så har inte fått gjort jota idag förutom att laga lasagne tillsammans med Hampus. Spenderat större delen av dagen på golvet med Nico för att försöka distrahera honom och se till att han är glad. Misstänker att han antingen kommer få tänder snart eller att han har ont i sin hals. Något är uppenbarligen inte bra i alla fall.

Skall strax försöka somna för är skittrött rent ut sagt.

(Kommer dock fastna vid datorn en stund till. Lindex har "köp 3 betala för 2" på alla sina barnkläder och då jag inte skall till torget innan rean slutar så tänkte jag beställa från nätet.... men har svårt att välja vad. Lutar åt ett par snickarbyxor, en body och en jeansjacka... men kanske blir för mycket pengar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela