Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hur faan skall man orka?

Publicerad 2011-03-19 16:29:02 i Allmänt,

Så känner jag just nu. Känner mig också som världens sämsta mamma som bara längtar efter att det skall bli kväll så att jag kan lägga honom. Men det är så otroligt påfrestande att bara lyssna på gnäll när ingenting man gör hjälper. Jag vet verkligen inte vad som är problemet... men han bara gnäller.

Har dessutom försökt fötså mig på den där jävla bilstolen och det tog mig en mindre evighet att ställa in bälte och nackkudde till rätt höjt, allt medan Nico satt bredvid och vrålade i högan sky såklart. satte honom i gåstolen sedan i hopp om att det skulle vara bättre men han gnällde och tjöt lika mycket ändå.

Nu är den inställningen klar i alla fall och jag har fattat hur man monterar den i bilen men mina krafter är helt slut. Kan låta knäppt, men det beror väl på B12-bristen, för jag är så trött efter detta att jag mår illa och är svimfärdig... och tanken på att dra med mig den vansinniga gnällmaskinen ut till bilen och kämpa med att få alla remmar på plats.. nej, det finns inte. Just nu är det så illa att jag inte ens haft orken att ta av mig skorna.

Jag har i alla fall fått slängt in en maskin tvätt och skall röja av i kök, vardagsrum och sovrum om en stund. Det får räcka för jag kräks snart.

Fan jag hatar detta. Jag vill inte vara irriterad och trött mot Nico men jag orkar verkligen inte med när han är så här. Varför?! Varför är han inte nöjd?!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-03-19 19:43:14

Lilla snuttan:) tycker så synd om dig, du è en sådan fin mamma och att du nu tycker som du gör gör dig inte till en sämre mamma. Du är hur go och fin som helst mot Nico och du ska se att det snart löser sig:) Det ÄR tillåten att tycka som du gör. KRAM ses i morgon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela